mandag 1. juni 2009

Deilig med langhelg

Mai er snart over, og da forsvinner også alle disse deilige langhelgene!
Etter en travel lørdag med bursdagselskap for "bror" i skogen, var det deilig med en tur inn i stillheten. Vi gikk inn til en forlatt hestehage og kastet litt ball. Hugin storkoste seg. Det er varmt nå, og det ser vi gjør han slapp. Vi må passe på at han drikker nok, og at vi ikke går på tur midt på dagen. Han går fortsatt fint i bånd, men snart oppdager han vel at han kan dra :)


Søndagen kom og vi var klare for litt lenger tur. Vi kjørte bil over fanafjellet - litt vel utfordrende med en bilsyk hund kanskje...men det gikk fint. Det er bare en måned igjen til sommerferien, så vi må bare øve og øve. Vi kjørte til kaien for å ta båt over til Lysøen. Øve på båttur,folk,landgang etc.

Som vanlig var Hugin så rolig, fin og avslapet. Det må nesten slutte å overraske oss nå :)

Han sjarmerer alle han ser, og mottar mangt ett beundrende blikk. Vi hadde en fantastisk fin dag. Gikk rundt hele øyen og fikk en flott tur i tillegg til en flott båttur. Lunch ved vannet i en vik for oss selv . Hugin fant mye å utforske, men det var varmt, så han sov endel i lyngen og. En perfekt søndagstur !

Mandag ble det tur i skogen igjen, for vi syklet på formiddagen, mens han sov. Han bare elsker å løpe fritt i skogen og det er gøy å se hvor stor han har blitt. Så er det arbeidsuke igjen i morgen....håper været holder seg, det er jo helt fantastisk deilig. Søster og bror til Hugin er i Hemsedal denne helgen på utstilling. Vi får håpe det har gått bra med dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar