tirsdag 23. juni 2009

Så var det St.Hans

Det er helt utrolig hvor fort tiden går. Hugin vokser og vokser. Nå har han fulgt i sine søstres fotspor - han har mistet tenner (og fått nye ) I morgen er det valpekurs igjen, og vi får se om vi har trent godt i uken som gikk :)
Vi har faktisk klikket mye og trent hver dag (litt). Han er så flink å ta kontakt og komme til oss i skogen, men jeg er spent på innkallingen i morgen. Det er veldig sjelden han blir satt i bånd når han kommer, så han ser ut til å synes det er helt greit å komme.
Jeg leser bok om klikkertrening - det er så likt barneoppdragelse og de fagbøkene jeg leser i pedagogikk....foreldre skulle gått på babykurs og lært litt.....en tankevekker at noen fortsatt tror på straff som metode.

I går skjedde det jeg har ventet på....han oppdaget at man kunne trekke i båndet !!!!
Skulle gå en rask treningstur med venninder over Stendafjellet. Han dro hele turen !!!! Ville gå først, ville hilse på alle, ville jage sykler etc....Hva har gått inn i hodet ? Vi må ut å øve mer....kanskje vi har blitt fristet til for mye tid i skogen ?

I dag er det St.Hans og han har vært en engel hele dagen. Så flink mens vi hadde besøk (av baby)
Rolig og fin og ingen tigging ved bordet. Men han oppdager nok det og en dag :)

Vi har øvd på å ligge på ryggen i det siste, for plutselig knurret han når han lå på ryggen og vi skulle klippe klør. Tydelig at det er en ung hann på vei :) Nå har vi gjort litt hver dag.

Snart sommerferie.....JAAAA !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar