onsdag 9. september 2009

Bjeff,bjeff ! ! !

Det er veldig kjekt å ha en hund med tydelig "på" knapp som det så fint heter :) Han er veldig lett å trene med og å gire opp ! Det fine med Hugin er at vi også kan (enda i hvertfall) få han til å legge seg ned i de fleste situasjoner. Slik at han "slapper av". Greit å kunne skru han av litt og :)

Vi har slitt litt med at yngstemann i familien av og til blir bjeffet på når han leker med Hugin. Han har jobbet fint med det. Går vekk og avbryter leken når Hugin gjør det.
Nå gjør han det litt med oss alle. Løper vi rundt busken ("jeg skal ta deg" lek) så skal det ikke mye til før han blir så giret at han bjeffer på oss. Det vil vi jo ikke ha noe av ! Så nå blir det fokus på det på trening fremover....
Ellers er han flink å gå slalom, gjennom beina og på å bli sittende....han lærer fort :)

Snart er eplet modent, må passe på at ikke Hugin går på slang der og - som med plommene, da blir det ikke mye på oss andre. Det er deilig med høst. Skal bli fint med mange flotte turer på fjellet. Selv om det nok ikke blir en tur til Sverige dessverre - Geilo kanskje ?
Kanskje vi kan snike oss med et jaktlag :) Det hadde vært gøy å prøve på det.
Hugin tåler smeller ganske godt, det oppdaget vi når Margrethe smellte ballongene fra klassefesten uten at han reagerte nevneverdig !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar