mandag 14. september 2009

Den store tur helgen !

Fredag tok vi oss en tur til Myrbø og Hugin fikk prøve å løpe gjennom Agility tunnel...han var kjempeflink. Jeg må øve på å bli tydelig i mine beskjeder og tryggere, selv om det er publikum :) Ellers blir jo han bare forvirret. Han løp gjennom portene til hoppene og. Det er gøy å se de som kan dette. Hundene virkelig elsker det. Søster og pappa var der og trente og - koseig å se de igjen. Vi blir like betatt av pappa Bono hver gang vi ser han, han er nydelig !Vi må øve mer på kontakt og inkalling, slik at vi har kontroll på han i ringen. Men utrolig nok holdt han konsentrasjonen oppe mens vi øvde, han løp ikke bort til søsteren...men gjett om det var frustrerende å se på de andre når de holdt på :)


Lørdag var det tur for Hugin og far opp postveien bak sølvberget, mot rundemannen. Mor og barn var på karatefestival. Det høljregnet, men det ble en vellykket dag for alle. Hugin var superflink å gå og gikk litt løs. Så møtte han oss ved karateklubben og fikk med seg litt folk og ståk.

Søndag hadde vi en flott kort tur, noen av oss i hvertfall...inn ved gullfjellet (unneland). Vi gikk med søster "Harmony" og bror "bror" til Hugin samt "Isa". Det var 80 års dag til redningshytten, men det hadde vi ikke fått med oss. Vi gikk en annen vei og det var ikke for mye folk der. Traff tre sauer :) Hugin ville ikke gå mot de, så kanskje det hjalp å være i saueinnhegningen når han var liten.
Søsknene løper i elven...veldig stilig,men umulig å ta bilde raskt nok :)

Far og sønn tok seg en topptur. Det var ikke småtterier.
Det var så bratt at de faktisk ikke kunne snu.

Mor,søs og Hugin ventet i solen - Deilig.

Hugin var trøtt når vi kom ned og han sov tungt hele kvelden.

I dag har det vært planleggingsdag, så han var med meg på jobb og det gikk som vanlig helt flott, selv om han nok var ekstra trøtt i dag etter den turhelgen... :)

Vi spiste pizza på pledd på plenen i solen i dag, picnic! Han lå fint et stykke bortenfor...han er knallgod på å ligge mens vi spiser. Krysser hender og føtter for at det holder seg sånn.
Nå skal vi bort å stemme - Hugin blir med, regner med at det er litt folk der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar