søndag 20. september 2009

Lørdag:
Flott tur i Arboretet. Det er så utrolig mange veier man kan gå.
Vi gikk langt ut mot havet og fant vår helt egne plass. Skulle gjerne overnattet i telt her. Men det var meldt litt utrygt vær. Vi får tusle ut senere i høst på en av de klare flotte høstdagene.

Hugin er jo ikke spesiellt glad i vann. Han hopper fint over bekker på tur i skogen og holder seg unna myrer om han kan velge.
Men havet her ute var fristende. Han var nysgjerrig og samlet pinner og tang. Han storkoste seg på turen.
Siden det var lørdag formiddag var det nesten ikke folk - ihvertfall ikke der vi gikk, så han løp mye fritt. Han fikk noen utfordringer med å komme seg opp fjellsider og over veltete trær etc. Han tar utfordringer på strak arm :)
Vi grillet hamburgere og kokte kaffe. Kjempekoselig dag.

Søndag:
Vi tok oss en tur opp i Nordnæsdalen. Der var det Agility konkurranse. Det var utrolig mange flinke hunder og førere der. Vi traff Thyra, en liten livlig tervejente. Hun var helt utrolig på banen. Dessverre gikk hun for tidlig inn i slalomen. Vi forlot de som konkurrerte og gikk opp på Damsgårdsfjellet. For en utrolig flott tur. Hvorfor har vi ikke funnet dette flotte turområdet før ??? Været var ikke bra, så vi stoppet ikke for å nyte utsikten, og det var ganske glatt på steinene. Her skal vi gå flere ganger. Vi øvde mye på inkalling på turen. Det skal vi fortsette med. Han trenger mye øvelse på det, men vi må og bestemme oss for å jobbe med det. Vi har nesten bestemt oss for at han ikke kan det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar