onsdag 16. september 2009

litt trening i stuenDette er bare en liten ettermiddagshistorie...vi er ikke drevne på dette, så dette er et blikk inn i hvordan det er å være "på vei"
Han ante ikke hva jeg mente når jeg begynte med at han skulle "trampe" på den røde lille biten. Som visstnok skulle være en musematte når jeg bestillte den på Canis, en mindre musematte har jeg aldri sett :)
Først skjønnte han virkelig ingenting, han satt og la seg og prøvde å gå gjennom beina mine...hva vil du jeg skal gjøre ??? Han er vant til hånd target og tok snuten på, så ville han "spise" den eller leke med den. Så trodde han at han skulle ligge. Han har tålmodighet, det skal han ha !
Dette er for en stund siden og nå forstår han at det er labben som skal på. Gøy å prøve ut ulike ting å øve på, og å se hvordan han konsentrerer seg til hodet sprekker for å finne ut hva jeg vil.
Ikke rart, for jeg er ganske treg med klikkeren - eller han er kjapp :)
Gå slalom synes han går greit nå. Det er ikke noe poeng i den øvelsen - bare bruke hodet litt :)
Han er og blitt ganske god på sitt - bli. Dekk - bli har vi litt mer å jobbe med (for det er jo noe helt annet :)) Han ligger om jeg går rundt den ene veien, men ikke når jeg går den andre veien !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar