søndag 24. mai 2009

Prøvetur med nye Ulriksbanen

Hugin er en Groendael valp som er 12 uker gammel og verdens nydeligste :)
Groendael er en Belgisk fårehund, det finnes fire typer av de, og dette er den som er svart og langhåret.
Vi er en familie på fire som nå har fått ett nytt familiemedlem. Det er jo som å få en baby i huset, plutselig må du stå tidlig opp for å gå ut å tisse med han etc.
Hugin har slått seg godt til ro hos oss og takler de fleste utfordringer på strak arm,eller skal jeg si pote :)
Det å være alene om natten og på dagtid har gått utrolig bra. Han fotfølger oss ikke, han kan fint ligge i stuen og se på at vi går frem og tilbake, eller ligge ute under syrintreet og se på verden mens vi er inne. Det er gjerne en ekstra utfordring med gjeterhunder, som vil være med flokken hele tiden. Så her har han overrasket oss veldig positivt.
Gressklipping,støvsuging og støyende barn har han blitt "utsatt" for, og møtt med stoisk ro :)

I går var det en tur med ulriksbanen som sto på programmet. Han er jo bare en liten valp, så vi skulle ta banen både opp og ned og ikke gå noe særlig. Bare for å øve på folkemengder og dinglende gondoler....Det gikk over enhver forventning. Han sto fint i kø - "tenk masse mennesker som er kommet hit for å klappe på meg" - tenkte han.Sjarmerte alle som kom forbi. Han la seg ned på gulvet i banen og slappet av på turen opp. Han er vant til å sove midt på dagen, så når vi kom opp så var det tid for en liten lur i lyngen, på "mamsens" fang.
Etter å ha hilst på flere mennesker og hunder tok vi banen ned igjen. Stor suksess !!!
Bilturen til og fra klarte han også uten å spy - nok et gjennombrudd :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar