torsdag 11. mars 2010

Vinterferie :)

Vinterferie for barna og vi klarte å få til en langhelg på pappas hytte i Skurdalen. Et utrolig flott område. Stille og fredelig, lenger mellom hyttene enn på Geilo og en mer avslappet "kleskode" :)
Vi trente litt lydighet både inne og ute, han er veldig flink på "dekk" nå. Havner ikke så lett over på siden når han ligger lenge. Men "på plass" har han ikke inne enda, der må det litt hjelp til.
Litt rart at det skal være så vanskelig å få riktig inn...

Fredagen gikk vi en lang tur - ungene var superflinke.
Hugin hadde trekkselen på og var kjempeflink. Vi passet på at han ikke dro for mye, men ungene fikk bli dradd litt i nedoverbakkene, som ikke var så veldig nedoverbakke...:) Fordelen med det er jo at oppoverbakkene og var små.
Lørdagen var Hugin sliten, og vi :) Så da ble det en kosetur i finværet.

Nydelig utsikt over vannet en stille morgen. Hugin er så grei å ha med seg på nye steder. Han slår seg så fint til ro. Nå får vi virkelig betalt for de gode vanene vi har jobbet inn med han. Det skulle vi visst mer om forrige gang vi hadde hund. Da var vi for ustrukturerte i å ha samme struktur hver dag. Men det er jo lenge siden, så langt tilbake som i 1995,vi var i en annen livssituasjon. Det var ikke mange Groenendaler i Norge da....flott at flere har fått øynene opp for denne flotte rasen. Verdens greieste hunder :)

Vi kunne bare slippe han ut om morgenen, han løp litt rundt og kom med en gang vi plystret. Ville han inn før kom han til døren og "boffet" litt :) Snø er toppen !!!!

Men nå er det greit at snøen holder seg i høyden - jeg vil ha vår nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar