tirsdag 6. oktober 2009

For en arbeidshund :)


Det er høstferie og stille i heimen. Ungene er på Geilo med mormor og morfar, og da er det bra vi har Hugin til å holde oss opptatt :)
Vi har gått lange og flotte turer, i dette flotte høstværet. Jeg må si at det får meg til å undre på hvorfor vi fortsatt bor i Bergen...jeg som kommer fra Skåne, sjekk ut denne siden:
En fantastisk liten by som heter Bjärred - vi hadde ikke skole der den gang, måtte til Flädie med buss...men nå er det fullt av millionvillaer langs standen, synd :(
Vi bodde jo også 6 mnd. i "tørre" Dalarna på hytten...og likevel er vi tilbake ???
Jeg vet at det er noe med Bergen....kommer bare ikke på det akkurat nå :)
Søndag gikk vi en forblåst tur opp til redningshytten på gullfjellet. Koselig att søsteren til Hugin ble med. Vi blåste nesten bort, men far i huset hadde som vanlig med full sekk og sitteunderlag, for som han sa: "Her er det sikkert ly" :) Vi traff på Bror også - kjempekoselig ! Til og med en voksen Groenendael traff vi på veien, så det var "svart" i fjellet denne søndagen :)
Ellers har jeg eksamen hengende over meg samt mye jobb, så nå brukes enhver unskyldning for å gå på tur - allt er bedre enn å gjøre sånne ting !!!!
Hugin smelter hjerter der han går. I dag var han med "far" på jobb og da traff han en liten jente med en mor som var redd for hunder. Men han ligger så fint, er rolig, slikker litt og er bare så avslappet. Jeg er sikker på at han har lært seg at barn er noe spesiellt - de kan man ikke hoppe på.
Han har sånn lyst å trene lydighet og "tricks"...jeg har prøvd å sitte forran peisen med god bok i kveld (og han har fått tur :)) men neida...han kommer med snuten sin og vil jobbe :) Jeg vet bare ikke nok om hva jeg kan øve på med han og hvordan jeg kan variere/gjøre det vanskeligere. Vi må få noen nye "tricks". Det er jo bare en fryd å jobbe med han - han lærer så fort og eneste begrensningen er min kompetanse og evne.....
Synd det ikke ble høstferie til hytten, men vi skal nok få noen turer på fjellet i høst -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar