mandag 17. august 2009

Plommer er også godt :)

Vår lille vegetar hund har funnet ut at plommene er overmodne nede i frukthagen. Han løper ned så fort han ser en mulighet for det og "eter". Vi får håpe plommesteiner kommer ut igjen :)

Vi var på en lang søndagstur i øsende regnvær. Gikk fra Sædalen og opp til Nubben (et vann). Jeg gikk dit hele tiden når jeg var ungdom. Da dro vi med oss kassettspiller og nyinnspillte kassetter fra 10 i skuddet på radio....det var jo i går !!! ??? Tipper det ikke er så mange ungdommer som gjør det i våre dager :)
Turen var i lengste laget, så han var klar for å legge seg når vi kom ned igjen. Men han orket noen runder rundt "busken" i hagen senere på kvelden - så vi slet han ikke for mye ut...får vi håpe !

Han var super på å gå i bånd, men nå etter sommerferie med mye "fritt liv" ser vi at det må strammes inn igjen. Han har en enorm sosial interesse av allt som går forbi "hils på meg da !! ". Men han skal nok fort komme inn i det igjen.
Han er veldig flink til å komme når han er løs ute og vi roper på han. Vi jobber mye med det på tur også. Men er det andre hunder tilstede så driter han i oss !!!Alle må ha noe å jobbe med har jeg forstått...og inkalling er vårt lodd.... Vi kan ikke klage.Han rører ingenting inne, er rolig, takler godt å være alene, er trygg i de fleste nye situasjoner, flink med barn, husren og ganske lydig. (Jeg har ikke blitt betalt for denne reklamen for en flott rase - det bare virker sånn - hjernevasket...kanskje :) )
Kan nok trygt si at vi er knallfornøyd med genene til denne sjarmøren !!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar