tirsdag 21. september 2010

For en dag :)

Startet dagen hjemme med å forberede kurs. Fant ut at husnissene hadde spist overgangen som jeg trenger mellom Mac`en og prosjektoren...dermed var det bare å komme seg på eplehuset.
Benyttet annledningen til litt bytrening med Hugin.
Vi tok bussen til byen og han var så flink til å vente mens jeg kjøpte den lille "dingsen".
I finværet spaserte vi så ned på torget. Hugin elsker fisk og sjømat og det så jo torghandlerne. Han ble bortskjemt av fiskehandlerne og fikk både reker og flott røkelaks.
Jeg kjøpte noen hundre gram med reker som vi skulle nyte fremme på kaien. Når jeg kastet rekehodene i vannet så vi at vi ikke var alene. Flere store torsker kom og spiste hodene etterhvert som jeg kastet de ut i sjøen - neste gang må jeg ta med fiskestang :)Det er en nydelig by vi bor i :)

Her gnasker han reke he,he...


Som de turister vi var i dag, så tok vi likegodt fløybanen sammen med Japanerne. Hugin er så utrolig grei å ta med og til og med japanerne måtte klappe han litt. Vi gikk en flott passe lang tur.
Traff en veldig hyggelig dame med puddel som holdt oss med selskap tilbake til banen.

Bussturen hjem gikk også bra og som vanlig sjarmerte han noen der og.

På kvelden var det Belgertrening på Myrbø - utstilling på lørdag og hugin skal være med !
Han er jo helt fullstendig ute av fokus når andre hunder er tilstede, men jeg syns han klarte seg greit nok. Veldig greit om vi tenker på hvor lite vi har trent på dette.
Så får vi øve litt og så se hvordan det går med hans litt Charlie Chaplin beinstilling og Gaytail :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar